Новини

Тепличний бізнес України – 2019

27 Серпня 2019

22 серпня 2019 року компанія ТерраТарса прийняла участь у Першій міжнародній конференції “Тепличний бізнес України-2019“, що відбулася у м. Дніпро.


Всього на конференції взяли участь близько 150 делегатів, більш половина з яких – виробники плодоовочевої продукції в закритому грунті. Географія учасників охопила навіть закордонних експертів з Молдови, Грузії, Узбекистану, Таджикистану.
Учасники конференції обговорювали перспективи тепличного бізнесу в Україні, можливості експорту продукції та новітні системи вирощування плодо-овочевої продукції. Особливу увагу приділили новинкам добрив, біостимуляторів та новітнім системам поливу, адже без комплексного підходу неможливо отримати високоясного і конкурентного продукту.

Провідні агрономи компанії ТерраТарса презентували свою систему вирощування продукції в тепличних господарствах, що перевірена часом.

Основою будь-якої системи фертигації є прості водорозчинні добрива. Компанія ТерраТарса є постачальником високоякісних водорозчинних добрив у вигляді простих солей від провідних світових виробників (ТМ Ultrasol та Hydroponica). Доповнюють систему комплексні добрива з мікроелементами в хелатній формі. Власне такими є лінійка добрив Новалон та Нутріфлекс, які розроблені з використанням новітніх технологічних прийомів виробництва водорозчинних NPK–добрив. Добрива лінійки Новалон та Нутріфлекс добре розчинні у воді, тому не відбувається блокування форсунок, фільтрів та крапельної стрічки, що дуже важливо при вирощуванні в умовах закритого ґрунту. Важливим фактором для отримання високих врожаїв є також листкові підживлення біостимуляторами та антистресантами лінійки Спідфол Аміно. А підвищення цукристості плодів можна досягти за допомогою застосування унікального борного добрива Спідфол В.