Пресса

Надійне живлення для ріпаку

08 Травня 2019

Фаховий підхід та любов до своєї справи завжди викликають повагу.

Грамотна робота з культурою та використання високоякісних продуктів для листкового живлення забезпечує вдалу перезимівлю озимих культур незалежно від погодних умов.

Обробка ріпаку Спідфол Бор 17% гарантує оптимальне проникнення бору в рослину, та пролонговану дію добрива для забезпечення побудови міцної та ефективної судинної системи. Завдяки накопиченню цукрів і відсутності дуплистості ріпак перезимував добре і у відмінному стані відновив вегетацію.

Для відновлення та активізації роботи кореневої системи ранньою весною культуру було оброблено продуктами Спідфол МарінНовалон Фоліар 10-45-15+0,5 MgO+ME та Спідфол Бор 17%. Змодульовано стійкість до зворотних похолодань та приморозків, надано дефіцитний за умов холодного ґрунту фосфор з комплексом мікроелементів для активізації процесів обміну речовин та посилено бором для побудови нових здорових судин. Активізацію проростання пилку та успішне запилення надало внесення добрива Спідфол Бор 17%.

Компанія ТерраТарса відноситься з повагою і вдячністю до висококваліфікованих фахівців, що працюють в полі з любов’ю до землі та цінить партнерські та дружні відносини з такими господарями.