Новини

Цибуля – тренд сезону

17 Вересня 2019

16 вересня 2019 року компанія «ТерраТарса» прийняла участь у роботі конференції «Цибуля – тренд сезону: зберігання та обробка» спільно з ГО «Земля Таврії» та проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP.

Не зважаючи на завантажений графік, пов’язаний зі збиранням врожаю та посівними роботами, аграрії знайшли час аби прослухати виступи про основні виклики агробізнесу сьогодення та детальний аналіз по ринку цибулі в Україні.

Цінними інноваціями з присутніми поділилися представники АТ «Каховський експериментальний механічний завод», презентувавши обладнання для прийомок, сортування та очищення цибулі українського виробництва, вартість якого компенсується по державним програмам.

Сучасні комплексні ефективні рішення, холодильне та вентиляційне обладнання дозволяють зберегти цибулю 9 місяців. Але значну роль при цьому належить збалансованій системі живлення, що забезпечіть високу якість кінцевої продукції. Цього неможливо досягти без належної системи поливу.

Саме тому провідні фахівці компанії «ТерраТарса» презентували сучасні технології крапельного поливу, детально обговоривши переваги кожної моделі крапельної стрічки Т-Tape зі щелевидним емітером від компанії Rivulis. Продемонстрували як результати випробувань моделі Т-Tape 504 на землях господарства ПСП «Діамант», що проводяться саме на озимій цибулі, так і ексклюзивну модель Rivulis X-PELL, оброблену унікальним репелентом, що захищає стрічку від дротянки.

Друга частина конференції проходила безпосередньо на території господарства ПСП «Діамант». Учасники на власні очі змогли побачити ефективність використання сучасних технологій для транспортування, сортування та зберігання продукції.