Новини

День поля 2019! Плюсуй переваги!

19 Липня 2019

16 липня 2019 року компанією ТОВ “ТерраТарса Україна” спільно з BASF та Nunhems було організовано “День поля” на землях фермерського господарства “Лідер Агрі” та “Панарін-Агрі“. Господарства спеціалізуються на вирощуванні овочів і мають у своєму розпорядженні близько 400 га посівної площі. Тому їх позитивний досвід був особливо цінним для інших виробників овочевої продукції з Херсонської та Миколаївської областей.

Основна ціль – продемонструвати можливості інтенсивних технологій вирощування овочевих культур в несприятливих умовах 2019 року.

Провідні спеціалісти компанії ТОВ “ТерраТарса Україна” наголошували на важливості комплексного підходу до вирощування сільськогосподарських культур, починаючи від вибору гібридів насіння, укладення системи зрошення, удобрення та захисту. Так, було продемонстровано ексклюзивну крапельну стрічку T-Tape 504-20-500: з товщиною стінки 4″, м’яким емітером та водовиливом 1 л на год. Якість і переваги даної моделі перевірені часом і виробниками сільскогосподарськоі продукції.

Проте найцікавішою частиною була демонстрація технологій вирощування цибулі і томату в несприятливих умовах 2019 року. Провідні агрономи компанії ТОВ “ТерраТарса Україна” продемонстрували схему живлення овочевих культур, що забезпечила рівномірні сходи та сформувала потенціал для майбутнього урожаю. Це стало можливим завдяки комплексному застосування простих солей ТМ “Hydroponica” та “Ultrasol” у поєднанні з комплексними водорозчинними добрива з мікроелементами ТМ “Novalon“. Але сучасні інтенсивні технології вирощування овочів в господарстві неможливі без своєчасного використання листкових підживлень якісними хімічно чистими комплексними добривами з мікроелементами ТМ “Novalon Foliar“.  Високоефективна лінійка ад’ювантів забезпечує зменшення поверхневого натягу краплини й рівномірний розподіл рідини на листку, захищають мікро-краплини від випаровування, тим самим подовжуючи період поглинання розчину та відновлюють рідку формуляцію добрива після висихання (реактиватори в’язкого осаду), що було актуальним в умовах вологої весни 2019 року.

Враховуючи складні погодні умови, останніми роками без внесення в критичні фази розвитку біостимуляторів та антистресантів неможливо отримати якісну продукцію. Біостимулятори ТМ “Speedfol” дають змогу перенести стреси різного характеру, пов’язані з надмірним зволоженням та аномально-низькими температурами, знівелювати дію хімічних токсикантів на рослини та уникнути пошкоджуючої дії високих температур. Це дозволяє нормалізувати обмін речовин в рослинах та впливати, за необхідності, на проходження фенологічних фаз культурами.