Новини

Міжнародний конгрес Sugar World 2019

28 Лютого 2019

27 лютого компанія «ТерраТарса» прийняла участь у ІІІ Міжнародному конгресі Sugar World 2019. На заході були присутні як ключові гравці, так і новачки ринку цукру.

Спеціально для керівників та співробітників сільськогосподарських підприємств, агрономів та сировинних служб компанія «ТерраТарса» представила стенд під час роботи секції «Технологія вирощування цукрових буряків».

Провідні агрономи компанії обговорювали з клієнтами актуальні питання, пов’язані з особливостями живлення та захисту цукрових буряків. Ознайомили відвідувачів з повним асортиментом продукції компанії «ТерраТарса». Отримання високоякісного цукру неможливе без комплексного підходу до технології вирощування цієї культури, починаючи від передпосівної обробки насіння, закінчуючи листковими підживленнями. І саме інноваційні, хімічно чисті добрива Novalon Foliar від компанії «ТерраТарса» для листкових підживлень допоможуть своєчасно забезпечити культуру макроелементами та  необхідним комплексом мікроелементів. А завдяки унікальному борному продукту Speedfol B можна підвищити якість та цукристість готової продукції.

Встановлення корисних контактів і ефективне ділове спілкування принесли неабияку користь відвідувачам і учасникам виставки, відкриваючи горизонти для подальшого розвитку та взаємодії між виробниками цукрової сировини та іншими учасниками аграрної індустрії.