Пресса

Обробка насіння від «ТерраТарса» – гарний результат, перевірений часом.

27 Серпня 2019

Наближається період посіву озимих зернових культур. Умови сьогодення не дозволяють задовольнятися аграріям рівнем природної родючості навіть найперспективніших сортів. Щоб довести рівень продуктивності культур до високорентабельного, слід застосувати всі доступні засоби оптимізації росту та розвитку рослин.

Першим агрозаходом, яким ми можемо вплинути на покращення умов проростання насіння та живлення паростка і сходів на початку онтогенезу є обробка насіння комплексом макро- та мікроелементів, рослинних гормонів, амінокислот, гумінових та фульвокислот. Нанесені на поверхню насінини, ці речовини здатні створити навколо неї своєрідну сферу, збагачену необхідними елементами, яка, також, виконуватиме функцію фізичного захисту від хвороб, провокаційної вологи і несприятливих умов у період проростання.

За допомогою оригінального продукту компанії «ТерраТарса» – Новалон Сід Трітмент ми отримаємо гарні сходи і закладемо потужний старт для майбутнього урожаю.

Схема складу і характеристик впливу Новалон Сід Трітмент на насінину

Цьогоріч результати наших досліджень і досвід застосування у виробничих умовах у черговий раз довели ефективність обробки насіння цим унікальним добривом, стимулятором і рістрегулятором.