Новини

Почесний доктор Інституту водних проблем і меліорації НААН

30 Вересня 2020
Раді Вам повідомити, що рішенням вченої ради Інституту водних проблем і меліорації НААН присвоєно звання «Почесний доктор Інституту водних проблем і меліорації НААН» Гоголеву Андрію Івановичу за особливі заслуги в розвитку науки, популяризації і впровадження новітніх способів та технологій зрошення, довголітню наукову співпрацю з Інститутом.
Вклад Андрія Івановича у розвиток краплинного зрошення в Україні, неоціненний, що і було відмічено Американською асоціацією зрошення. У 2016 році Гоголев Андрій Іванович став лауреатом премії Crawford Reid Memorial Award. Ця премія заснована в 1979 році і названа іменем Рейда Кроуфорда, одного з президентів Асоціації. В ній номінуються особистості, які внесли значний вклад у розвиток і просування іригаційних систем, у тому числі – і за межами США.
Створений бізнес – це приклад того, як завдяки науковому потенціалу, енергії та інтелекту лідера і його команди, можна стабільно працювати і зростати навіть в кризові періоди. А реалізовані проекти, такі як комплекс для змішування рідких мінеральних добрив у м. Каховка, унікальна ґрунтово-агрохімічна лабораторія «ТерраЛаб» ім. проф. І.М.Гоголева, являються прикладом талановитого підприємництва, заснованого на синергії науки, бізнеса і сімейних цінностей.
 Андрій Іванович, команда компанії “TerraTarsa” та партнери щиро бажають Вам подальших творчих успіхів та досягнень на користь України.