Новини

Сучасні технології вирощування овочевої продукції

19 Грудня 2019

Компанія “TerraTarsa” взяла участь в  зимовому семінарі насіннєвої компанії “Бейо Україна”. В заході, що був проведений на найвищому рівні, взяли участь провідні виробники овочевої продукції з усієї України.  Було представлено нові тренди насіння компанії “Бейо Україна” на європейському ринку та найсучасніші лінії для збору та зберігання продукції.

Представники компанії “TerraTarsa” висвітлили основні проблеми, що виникають на овочевих культурах як при вирощуванні ранньої продукції, так і продукції, що планують закладати на зберігання. Було розглянуто шляхи вирішення проблем, що виникають під час вирощування овочевих культур за допомогою продуктів “TerraTarsa” та показано досвід роботи компанії, щодо виведення рослин з біотичних та абіотичних стресів. Враховуючи складні погодні умови, останніми роками без внесення в критичні фази розвитку біостимуляторів та антистресантів неможливо отримати якісну продукцію. Біостимулятори ТМ “Speedfol” дають змогу перенести стреси різного характеру, пов’язані з надмірним зволоженням та аномально-низькими температурами, знівелювати дію хімічних токсикантів на рослини та уникнути пошкоджуючої дії високих температур. Це дозволяє нормалізувати обмін речовин в рослинах та впливати, за необхідності, на проходження фенологічних фаз культурами.

Було представлено особливості ексклюзивної стрічки крапельного зрошення від компанії Rivulis. Так, було продемонстровано ексклюзивну крапельну стрічку T-Tape 504-20-500: з товщиною стінки 4″, м’яким емітером та водовиливом 1 л на год. Якість і переваги даної моделі перевірені часом і виробниками сільскогосподарськоі продукції. Не залишилася поза увагою і новинка сезону 2020: стрічка X-Pell, що у своєму складі має активний компонент захисту від шкідників. На семінарі було презентовано ґрунтово-агрохімічну лабораторію TerraLab, послуги, що надаються та переваги в порівнянні з конкурентами.