Пресса

Осіннє підживлення озимих зернових

03 Вересня 2020
ОСІННЄ ПІДЖИВЛЕННЯ ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ
Оптимізувати розвиток озимих зернових культур восени можливо, починаючи з моменту проростання насіння і до фази 3-5 листків. Використавши обробку насіння і позакореневе підживлення продуктами TERRATARSA, ми створимо сприятливі умови для розвитку кореневої системи, стресостійкості і перезимівлі рослин.
✅ОБРОБКА НАСІННЯ
Першим і основним підживленням рослин на початкових стадіях їх розвитку можна вважати обробку насіння спеціальними добривами. Компанія TERRATARSA має у своєму арсеналі два унікальних продукти – НОВАЛОН_СІД_ТРІТМЕНТ та ПАВЕРФОЛ_ЕНЕРДЖІ_СІДС, які
?стимулюють ріст корінців за рахунок елементів живлення, амінокислот, ауксинів та цитокінінів;
?підсилюють стійкість до стресових умов та захворювань;
?створюють захист від провокаційної вологи і покращують умови для розвитку корисної мікрофлори.
Для оптимізації процесу коренеутворення та підвищення стійкості сходів до несприятливих умов рекомендується разом із попереднім продуктом застосовувати потужний біостимулятор із високим вмістом ауксинів – СПІДФОЛ_МАРІН.
✅2. ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ
???Для кращого входження в зиму, починаючи з фази 3-5 листків зернові культури підживлюють комплексними спеціальними добривами з лінійки НОВАЛОН_ФОЛІАР.
Ми зможемо досягнути:
?покращення фосфорного живлення за низьких температур;
?підвищення зимостійкості за рахунок калію;
?формування надземної маси і оптимізації білкового синтезу за рахунок азоту;
?покращення фотосинтезу та поглинання поживних елементів завдяки магнію та забезпечення основними мікроелементами;
Доцільно разом із комплексними добривами застосувати біостимулятор СПІДФОЛ_МАРІН (0,3 л/га), який додатково стимулюватиме розвиток кореневої системи на ранніх етапах росту та розвитку рослин.